AKP’li Şamil Tayyar’dan dikkat çeken çıkış: ‘Cumhur İttifakı’nda bir şeylerin yolunda gitmediğini öğrendim’

Şamil Tayyar: Erdoğan ve Bahçeli Yakında Bir Araya Gelecek

Eski AKP Milletvekili Şamil Tayyar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yakın zamanda bir araya geleceğini söyledi.

“Fitne mi, Görüş Ayrılığı mı?”

Meclis dışında gerçekleşen görüşmelerle ilgili bilgi veren Tayyar, Cumhur İttifakı’nda sorunlar olduğunu iddia etti.

“Mesele şu: Fitne mi, görüş ayrılığı mı var?” diyen Tayyar, MHP’nin sessizliğine tepki göstererek, TGRT Haber’deki programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

“MHP’den Yeterince Açıklama Yok”

Temaslardan elde ettiği bilgilere dayanarak, Tayyar, Cumhur İttifakı’nda problemler olduğunu ifade etti ve Erdoğan ile Bahçeli’nin yakın zaman içinde bir araya geleceğini aktardı.

“Erken seçim, iktidar için tehlikeli bir kavram” diyen Tayyar şunları dile getirdi:

“Bir ittifak ortağının Türkiye’yi erken seçime götürmesi; bürokrasinin, yargının durması, yatırımcıların planlarını buna göre yapması anlamına gelir. Bugüne kadar MHP’den beklenen tavrı ortaya koymasını istedik. Ancak şimdiye kadar resmi bir açıklama gelmedi.”

“Erdoğan ve Bahçeli Yakında Görüşecek”

MHP’den yapılan paylaşımla dikkat çeken Tayyar, “Yaptığım görüşmelerden bir şeylerin yolunda olmadığını öğrendim. Muhtemelen Erdoğan ve Bahçeli, bu tür görüş ayrılıklarını çözmek için yakında bir araya gelecek gibi görünüyor. Bununla ilgili bir randevu planlandığını duydum. AK Parti ve MHP arasındaki tüm konular detaylı bir şekilde ele alınacaktır dedi.”

Related Posts

CHP’li Ali Gökçek’ten Bakan Işıkhan’a zor soru: ‘Bakanlığa ait 13 katlı bina ucuza mı kiraya verildi?’

CHP İstanbul Milletvekili Ali Gökçek, Ankara Pursaklar’da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na ait 13 katlı binanın düşük bedelle kiraya verildiği iddiasını soru önergesiyle TBMM gündemine taşıdı. Gökçek, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’a “Kamuoyuna yansıyan iddialar doğru mudur?” diye sordu.

Suriye’de ulusal logo değişikliği ülke genelinde coşkuyla kutlandı: Yeni semboller ne anlama geliyor?

Suriye’de, 61 yıllık Baas rejiminin devrilmesinin ardından yeniden inşa sürecinde ülkenin ulusal logosu yenilendi. Suriye’nin başkenti Şam’da, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda düzenlenen programla ülkenin yeni ulusal logosu tanıtılarak kamuoyuna sunuldu. Suriye’de tüm devlet kurumlarına ait sembol, mühür, resmi belgeler ile kimlik kartı ve pasaportlar yeni ulusal logo ile değiştirilecek. Yeni logoda, Suriye illerini temsilen 14 tüylü kanatlı şahin yer alıyor. Ayrıca şahin kalkanındaki 2 yıldız da 3’e çıkarıldı. Eski ulusal logoda yer alan ve tarımsal karakteri simgeleyen 2 buğday başağı da kaldırıldı. Öte yandan, tanıtımı yapılan yeni ulusal logo ülke genelinde coşkuyla kutlandı. Suriye Cumhurbaşkanı Ahmet Şara, ülkenin ulusal logo tanıtım programındaki konuşmasında, şunları söyledi: “Tarihi inceleyen herkes Şam’ın dünya hikayesinin başlangıcı ve sonu olduğunu görecektir ve devrik rejim döneminde yaşadıklarımızın Şam tarihindeki en aşağılayıcı dönem olduğunu anlayacaktır.” “Bugün or

Ütücüler başkanlık çadırında görevliydi

Diyanet’in hac organizasyon talimatında isimleri geçen ütücülerin ‘Başkanlık Çadırı ve Başkanlık Çadırı Kadınlar Bölümü’ için görevlendirildiği yazıyor.

Kulis | Erdoğan, AKP’li vekillere açıkladı: PKK’nın teslim edeceği silahlar ne olacak?

Kulis | Erdoğan, AKP’li vekillere açıkladı: PKK’nın teslim edeceği silahlar ne olacak?

Kılıçdaroğlu’na ofis operasyonu: Mal sahibi ‘ihtiyaçtan’ satışa çıkardı

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun siyasi görüşmelerini yürüttüğü ofis satışa çıkarıldı. Mülk sahibi tarafından ilana konulan villa, Kılıçdaroğlu’nun genel başkanlıktan ayrılmasının ardından hem parti kurmayları hem de kamuoyunun dikkatini çeken bir adresti. Şaibeli kurultay davası ve etkileri sürerken yaşananlar Kılıçdaroğlu’nu ‘bezdirme’ çabaları olarak nitelendiriliyor.

İmralı ziyareti için gelen Avrupa heyetinden skandal talep: ‘Öcalan, koşulsuz serbest bırakılmalı’

Terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan ile görüşmek için Türkiye’ye gelen uluslararası heyet, Türkçe ve İngilizce olarak ortak açıklama yaptı. Açıklamada, “Demokratik sürecin tam potansiyeline ulaşabilmesi için, Sayın Öcalan’ın ve insan hakları ihlal edilen tüm diğer siyasi tutsakların derhal ve koşulsuz olarak serbest bırakılması zorunludur. Hükümetin atacağı adımları izlemeye devam edeceğiz ve Türkiye’nin tam anlamıyla demokratik ve kapsayıcı bir topluma doğru gerçek bir geçiş sürecine girmesini umut ediyoruz” ifadelerine yer verildi.